Københavns Billedskærer Værksted
David Svane

˚

˚

Kursus i billedskæring

Kurset afholdes d. 8.-9. maj 2021 fra kl. 10-16 på Lindehøjskolen, Borgerdiget 105, 2730 Herlev.

Vi mødes på parkeringspladsen d. 8. maj kl. 9:45.


Formålet med kurset er en introduktion til billedskærerfaget i praksis. Kurset henvender sig til alle der gerne vil i gang med at formgive i træ eller som allerede er godt i gang.

Masker:

Vi skal arbejde med et fast emne på dette kursus, da jeg tror det vil give den bedste introduktion til faget. Ved at have et fast emne kan vi samarbejde og inspirere hinanden. Hver deltager skal tegne og designe en maske og derefter udføre den. Undervejs, vil vi gennemgå de mest almindelige teknikker indenfor billedskæring. Vi vil også gennemgå de forskellige værktøjers anvendelse, slibning og vedligeholdelse. Medbring gerne eget håndværktøj (billedskærerjern, stemmejern, knive, etc.).

Lidt om mig selv:

Jeg er uddannet billedskærer og blev færdig i 2002 efter 5 års læretid. I min læretid arbejdede jeg på forskellige værksteder bl.a. på Bali og New Zealand og i Rådvad Centret. Jeg aflagde svendeprøven ved Hantverkscentrum i Tibro og fik sølvmedalje. Siden har jeg drevet Københavns Billedskærer Værksted på Frederiksberg.

Det praktiske omkring kurserne:

Kurset koster 1.500 kr. pr. deltager inklusive materialer.

Tilmelding skal ske på mail til:  ds@davidsvane.dk Og beløbet skal overføres til konto nr. 0400  4011738368. Når beløbet er registreret har man en plads på holdet. Husk at skriv hvilket kursus man ønsker at deltage i.

Bliver holdet ikke oprettet vil alle få pengene retur.

For yderligere information kan jeg også kontaktes på telefon 30 22 12 40.

Se også hjemmeside www.davidsvane.dk, og læs mere om instruktøren.

Hold øje, der vil blive udbudt nye kurser med andre emner inden for billedskæring. Også i andre egne af landet.

Med venlig hilsen

David Svane